REUNIONS TAPERSEX

Què és una reunió Tapersex?
Consisteix en una reunió organitzada per un amfitrió o amfitriona, el qual organitza el sopar reunió amb un mínim de 6 persones: dones, homes, mixt o parelles.
Et poses en contacte amb nosaltres, i concretem el dia i l’hora del sopar reunió amb una de les nostres assessores, que acudirà a l’Hostal del Sol amb una àmplia gamma de productes relacionats amb l’erotisme.
Finalitzat el sopar i durant dues hores, aproximadament, parlarem de sexualitat en un ambient càlid i discret en un del menjadors “a porta tancada” a la vegada que ens divertirem, mostrant els productes que s’ofereixen.

Per què una reunió Tapersex?
La resposta és molt senzilla, perquè tots sentim una creixent curiositat sobre el que s’amaga a les botigues eròtiques o sex-shop, i què poden aportar aquests joguets a la nostra vida sexual, tant individual com de parella.
Però hem trobat la solució, hem decidit descobrir aquest món de plaer en un ambient discret i de confiança, que a la vegada resulta molt divertit.
En la reunió es pot conèixer i saber tot sobre les joguines eròtiques que portem a més de resoldre tot tipus de dubtes sobre sexualitat, tant individual com de parella. No s’ha d’oblidar que l’objectiu és divertir-se mentre s’aprèn, amb la qual cosa, les persones que assisteixen recorden aquella ocasió com una vetllada d’allò més especial.

Condicios Tapersex:
Reserves amb una antelació mínima de 4 dies
Reunions de 2-3 hores de durada.
Els productes s’adquireixen al moment, sense esperes i amb intimitat.
Es pot pagar amb VISA.
Obsequi per l’amfitriona.
Es requereix un mínim de 6 persones majors de 18 anys.
Si alguna persona no adquireix cap producte en el moment de finalitzar la reunió abonarà 10 € en concepte d’oient (negociable segons el nombre d’assistents).