GARROTXA HOSTALATGE

ASSOCIACIÓ D’HOSTALATGE DE LA GARROTXA
L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, fundada el 1977, és una associació sense ànim de lucre, amb més de cent vint establiments agremiats. Una entitat que representa als establiments de la restauració i l’hostaleria: restaurants, hotels, bars, cafeteries, empreses de càtering i establiments especialitzats de gastronomia, dels diferents municipis de la Garrotxa.
L’associació té com a objectius fomentar l’associacionisme i el treball en equip a través de la realització de diverses activitats destinades a promoure’n la participació dels seus agremiats. Per altra part, es defensen els interessos de tots els empresaris del sector davant les administracions. També es signen acords amb empreses proveïdores per obtenir millors condicions per a l’associat, s’organitzen cursos de formació basats en les necessitats del sector a cada moment, es creen sinergies amb d’altres associacions i entitats per crear accions conjuntes. I una de les funcions més importants, es promociona la Garrotxa  amb la organització de diferents actes relacionats amb la gastronomia, també es col·labora amb diferents fires i accions relacionades amb la cuina i el producte, per tal de donar a conèixer el territori juntament amb un altre dels principals atractius de la comarca el paisatge i la natura.
http://www.garrotxahostalatge.cat/ca

 

 

TURISME GARROTXA
Turisme Garrotxa és una associació privada sense afany de lucre integrada principalment per representants del sector turístic privat i públic de la Garrotxa.
Turisme Garrotxa treballa per a la millora de la competitivitat dels seus socis i membres oferint serveis d’informació, orientació, assessorament, formació, promoció de l’oferta turística, disseny de productes turístics i suport a la comercialització.
Turisme Garrotxa promou, representa i coordina, de forma participativa, un model de desenvolupament turístic sostenible arrelat al territori, que combina el respecte pel medi ambient amb les necessitats i expectatives de les entitats, empreses i municipis que reben els seus serveis.
http://ca.turismegarrotxa.com/